Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Lite närmare julafton

Av Åse - 22 december 2008 22:16

Dags för nedräkning. En dag kvar till julafton. Spänningen stiger hemma hos oss. Barnen är väldigt nyfikna på vad det kan bli för julklappar. Jag jobbar in i det sista men barnen ska vara med mormor imorgon och baka pepparkakor och göra julgodis. Vi har ikväll stekt köttbullar på 1,6 kg blandfärs. Det var svårt att hålla nere storleken på slutet när jag började tröttna. Vi gillar små köttbullar på julbordet. Att jag gjort så mycket beror på att det är ett av mina bidrag till julbordet som vi ska ha hemma hos min bror i Nykvarn. Sen blir det lite lax och julgodis. Laxen har jag faktiskt köpt färdiggravad och julgodiset blir lite hemgjort och lite köpt. Även om jag vill att det ska vara en del hemlagat på julbordet tycker jag inte att det är värt att jobba ihjäl sig för det. Det ska vara lite lagom. Ikväll levererades pärlmuddar till en kompis som ska ge bort dom i julklapp. Inser nu när jag skriver att jag glömde ta kort på dom. Så kan det bli. Har gjort precis som det står i lucka 22 på kalenderstickningen. Så nu ligger halsduken (för det är vad jag tror att det är) under handukar och torkar. 
ANNONS
 
Samtal från min trädgård

Samtal från min trädgård

23 december 2008 11:53

Jobba inte ihjäl dig om du inte behöver, allt kan köpas i dag eller så får det vara. Ha' en god jul och ett gott nytt år och hoppas på många mjuka paket.

http://samtalfranmintradgard.blogspot.com

 
mc-chick

mc-chick

23 december 2008 12:26

oj, vad mycket köttbullar!Men dom är ju godast när dom är hemlagade, och smidigt att dela upp matlagandet.
GOD JUL!

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

 
Linda

Linda

23 december 2008 23:48

Jag ska fira jul hos min syster med familj. Min uppgift är också att ha med mig hemmagjorda köttbullar :). Och i tillägg till det lite prinskorvar och grönkål. God Jul önskar jag dig!

http://levarlden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se