Direktlänk till inlägg 27 december 2008

Vanlig lördag

Av Åse - 27 december 2008 13:46

Så var det en vanlig lördag mellan jul och nyår. Härligt när det blir så här långledigt. Julhelgen har varit lugn och trevlig. Julafton firade vi hos min bror och på juldagen hade vi svärföräldrarna här på julmiddag. Annandagen var en riktig slappardag hemma förutom att både jag och maken åkte iväg och körde varsit träningspass. Skönt efter så mycket mat och godis. Vi har spelat mycket Guitar Hero III som tjejerna fick i julklapp. Det är som om djävulen smyger in och tar över och man ska bara vinna! Men det är så svårt!! och roligt!! Idag har det hittills varit väldigt lugnt men känner att vi måste ut och få lite friskluft. Det har varit dåligt med det dom här dagarna. Lite stickat har det blivit. Kalendersjalen är helt färdig men inte fotad. Benvärmarna är nästan klara sånär som på snodd och pom-pom-bollar och svart sjalstickning är påbörjad.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se