Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Färdiga benvärmare

Av Åse - 30 december 2008 18:26

Äntligen orkade jag ta kort på mina färdiga benvärmare. Ett par Mosey. Jättesköna. Stickade i oblekt Karisma. Ett garn som min närmaste garnaffär sålde ut i höstas pga garnet inte var superwashed-behandlat. Men det gör inte mig något. Svårt att ta bra kort så att mönstret syns, men dom var helkul att sticka och gick ganska fort.Stickade på stickor nr 5.

Idag har jag och barnen varit ut på landet och hälsat på. Skönt. Tyvärr var det lite sämre väder där och vi såg inte solen. Men vi tog ändå en härlig promenad längst ut på vår ö och upp på ett berg och där hittade vi den här härliga utsikten. Följer man vattnet kommer man till Landsort. Det var i den här viken vi såg säl i somras. Men då var det lite varmare.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Äta lite hämtmat från Grekiska kolgrillen titta på tv och ladda inför morgondagen då vi härligt nog är bortbjudna. Jag ska bara fixa en ostbricka till kvällen resten fixar värdfamiljen som bor 4 portar bort så vi har krypavstånd hem, skönt att slippa hålla på med taxi när det är nyårsafton.

 
ANNONS
 
Smyckas blogg

Smyckas blogg

4 januari 2009 18:59

Urläckra benvärmare! Skitsnygga! =oD

http://smyckasblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se