Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Färdig sjal

Av Åse - 13 januari 2009 21:14

Så var sjalen blockad och klar. Väldigt svår att fota. Skulle nog försökt ute idag, men nu blev det så här. Garnet är ett egenfärgat ullgarn. Den är väldigt färglad, nästan som karamell. Mönstret är detsamma som den svarta  jag gjorde tidigare, Stick å brinn, Ingrid. Skönt att sticka samma mönster igen. Nu gick det undan, samtidigt blir det självklart lite tjatigt.

Januarisockorna flyter på ganska bra, nu har jag kommit förbi hälen och en bit upp på benet, ska strax få börja med mönstret bak på sockan. Jag är väldigt spänd att få prova sockan, den ser lite bred ut över foten och jag har ingen aning om den är lagom lång. Imorgon har jag min härliga lediga onsdag. Framförallt är det skidåkning som står på listan över saker att göra. Nu ska slingan vara 1,4 km lång så man behöver inte åka riktigt lika många varv som sist.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se