Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

Veckan är slut

Av Åse - 23 januari 2009 22:26

Ytterligare en vecka till ända. Idag har det varit jobb, träning, fika, storhandling, middag, stickning i soffan och Let's Dance. Träningen idag var Body Pump, det var längesen jag körde det och oj vad trött jag blev, måste alltså betyda att jag behöver lägga in fler sådana träningspass. Det har blivit lite för mycket enbart spinning på sista tiden, men det är så roligt! Det ger mig en enorm kick.

Igår hade vi årets första stickcafé i bostadsrättsföreningen. Tyvärr inga nya ansikten men trevligt. Började sticka på min axelvärmare. Fick repa upp en gång och blev lite less på mönstret. Förstår inte varför man inte läser mönstret ordentligt innan man köper garn och tror att man ska klara av det. Men nu har jag börjat om och hoppas det ska gå bättre. Jag tycker det är så trist att repa upp, det är verkligen inte min grej.

Imorgon bär det av till mc-mässan På Två Hjul. Den här gången på hemmaplan, förra året var vi i Göteborg. Dom räknar med 25.000 besökare imorgon så vi behöver oroa oss för att känna oss själva.

 
ANNONS
 
tomtan

tomtan

23 januari 2009 22:44

Gå in via Tvanystan; eavrecept så ska det fungera. Annars har jag ett bilgrecept på souvas på tomtan sen i somras.....

http://www.metrobloggen.se/tomtan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se