Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

Grå söndag

Av Åse - 25 januari 2009 22:01

Idag känns det som om det aldrig blev ljust ute. Och det känns som mina skidspår är ett minne blott. Jag läser iochförsig spårinfo varje dag och några har varit ute idag och åkt, men jag kan gissa att det är mest is. Jag håller tummarna att det blir bättring på vädret, hade tänkt åka skidor på onsdag när jag har min lediga dag. Träningen idag blev 90 min spinning. Riktigt jobbigt och riktigt kul.

Ikväll har vi varit på Jimmy's Marina Steakhouse i Hammarby Sjöstad. Det var vår present till svärfar när han fyllde år. En riktigt trevlig kväll men mycket god mat. Barnen fick härliga hamburgertallrikar och glass. Vi åt Grillad Haloumiost med medelhavsvinaigrette och Surf and Turf spett på scampi och oxfilé med chiliaioli och bearnaise sås. Självklart ett gott vin till.

Nu har jag äntligen suttit en stund med stickningen. Börjar så småningom tycka att axelvärmaren börjar bli lite rolig att sticka.

 
ANNONS
 
Smyckas blogg

Smyckas blogg

25 januari 2009 22:18

Du har en award hos mig.

Ulrica =o)

http://smyckasblogg.blogspot.com

 
Flaxa

Flaxa

31 januari 2009 09:46

Vilken god mat o vilken mysig kväll ni verkar haft!

http://www.flaxas.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se