Direktlänk till inlägg 26 januari 2009

Februarimönster i Sockklubben & Utmärkelse

Av Åse - 26 januari 2009 13:30

Så har mönstret för februari kommit i Sockklubben. Jättesött mönster. Kommer troligtvis att göra det. Den här gången ska jag hålla mig till enfärgat garn precis som i beskrivningen, så att hjärtana syns när det är färdigt. Jag är lite samlare av hjärtan, så det ska bli jättekul.

Sen har jag fått en utmärkelse från Smyckas blogg. Jag blir smickrad!

Mottagaren ska kopiera awarden till sin blogg. Länka till han/hon du fått den av. Nominera 3 andra bloggar. Länka till dessa från din blogg. Meddela de nominerade på deras bloggar om att de fått en award.


Jag väljer den här gången att inte skicka den vidare till några speciella bloggare mer än tillbaka till Smycka. Utan jag skickar den till alla underbara bloggare där ute som förgyller min vardag med inspiration.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se