Direktlänk till inlägg 11 februari 2009

Ledig onsdag, skidåkning & stickning

Av Åse - 11 februari 2009 13:46

Idag har jag varit ledig och känner mig nästan helt återställd efter förkylningen, så idag har jag varit iväg till mitt lilla skidspår och tagit mig runt 10 varv igen. Troligen var det sista skidpasset innan Kortvasan som går av stapeln nästa fredag. En helt underbar dag med fina skidspår och till och med lite nysnö. Annars är det mest is på trottoarerna. Solen tittade fram ibland också.

På stickfronten håller jag på och försöker göra av med lite garnlager. Till pendeltågsstickning håller jag på med en streetmössa, och hemma i soffan är det ett par Tofflor med Dominostickning. Den första toffeln är klar och har blivit ganska färgglad med olika garn i de olika rutorna. Det är perfekt när man har små snuttar av raggsocksgarn liggande. Och jag använder även restgarner till Galen i Garn's månads KAL. Undrar vad det blir, går inte att gissa än så länge.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

11 februari 2009 16:45

Här nere snöar det massor just nu, så jag kan nog åka skidor imorn. :-)

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

 
tomtan

tomtan

11 februari 2009 22:20

Ha det så härligt i Härliga Härjedalen.... Har inte varit dit på det nya året, men det blir väl *ler*

http://www.metrobloggen.se/tomtan

 
Flaxa

Flaxa

12 februari 2009 09:43

Låter friskt att spurta omkring i spåret. Det har aldrig varit min melodi. Jag har åkt nedför i alla år, men man skulle kanske pröva??Min förkylning håller i sig...fy!

http://www.flaxas.blogspot.com

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

12 februari 2009 19:46

Har också alltid åkt utför men eftersom vår stuga i Härjedalen ligger långt från pisten måste man åka på längden också.

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se