Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Tränad & trött

Av Åse - 15 februari 2009 13:29

Den här helgen har bara susat förbi. Igår åkte jag, barnen och mormor till IKEA. Trevligt och självklart blev det lite handlat. Åkte mest dit för att köpa 4 muggar i deras PS-serie. Muggen Fjällbjörk. Känner att den kommer passa fint uppe i vår stuga i Härjedalen. Nu är det bara en vecka kvar tills vi kommer dit. På IKEA fick barnen ideer om sina rum, så väl hemma igen började vi möblera om. Oj vad rörigt det blir innan man har fått allt på plats igen. Men det är kul och det blir väldigt fint efteråt. Mitt i röran igår, åkte jag på tjejfest med Melodifestival, ABBA-Singstar och god mat. Maken och barnen fick röja resten själva. Idag fortsatte vi med storasysters rum. Även nu lämnade jag när det var som mest rörigt och åkte till träningen. Nu är jag hemma igen. Dom har gjort det superfint medans jag varit borta. Skönt för mig, men det är lite kvar, så nu måste nog jag dra mitt strå till stacken.

Sen ska jag börja packa, dags att åka till Mora på torsdag och sen vidare till Härjedalen på sportlov. Helst skulle jag vilja sitta i soffan och sticka, men det får vänta till kvällen.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

15 februari 2009 18:16

Oh vad kul med abbasingstar!! Jag var så sugen att köpa det efter att ha sett mamma mia.
Jag håller tummarna för dig när du ska åka skidor!

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se