Direktlänk till inlägg 17 februari 2009

Laddningsvecka

Av Åse - 17 februari 2009 22:25

Det är redan tisdag och jag undrar vart dagarna tar vägen. Men det är mycket tankar på packning, matplanering och Vasaloppet just nu. Dessutom är det fullt upp på jobbet dom här dagarna. Blir alltid lite extra när veckan blir lite kortare. Jag stic.ker till Mora med buss på  torsdageftermiddag och på fredag är dags! Håller tummarna för att jag är tillräckligt laddad och tränad. Igår körde jag det sista jobbiga spinningpasset den här veckan. Imorgon blir det ett lugnt spinningpass på lunchen. Mest för att hålla benen igång.

På stickfronten inget nytt. Har packat och planerat det jag ska sticka på semestern. Alltid rädd för att ta med mig för lite, för tänk om man skulle sitta där utan stickning. Hua. Så hellre för mycket än för lite. Är klar med tossa nr tre och har börjat på den fjärde men lär inte hinna bli klar innan jag åker på torsdag så lillasyster blir nog lite putt.  Men får lova att den blir klar i fjällen.  Har repat upp Galen i Garns månadskal. När ledtråd 3 kom tappade jag lusten och insåg att jag valt fel typ av garn. Hoppas på bättre lycka nästa månad.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

18 februari 2009 09:02

Önskar dej ett stort LYCKA TILL i skidloppet !! :)
Åh, ha sen en fin semester i stugan. Den fina tiden i fjällen har börjat nu och det blir bara bättre och bättre...

http://garnlivet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se