Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

På väg mot Mora

Av Åse - 19 februari 2009 09:10

Idag bär det av! Under eftermiddagen åker jag till Mora för att imorgon åka Kortvasan. Då får vi se om träningen räcker. Just nu känns det så, men man vet aldrig hur det känns mitt i spåret imorgon.

Sen fortsätter sportlovet i Härjedalen. Familjen hämtar upp mig i Mora på lördag. Allt är packat och förberett.

Tyvärr kan jag inte rapportera mina resultat här på bloggen förrän efter sportlovet. Tillgången till Internet i stugan är väldigt begränsad.

Förhoppningsvis har jag också då lite färdigstickade alster att visa. I veckan blev en streetmössa till maken klar, men han har ingen lust att vara modell.

Jag hoppas fler än jag får en härligt sportlovsvecka.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

19 februari 2009 11:21

Lycka till med skidåkningen och ha ett fint sportlov med allt som hör till ett lyckat sådant !! :)

http://garnlivet.bloggagratis.se

 
tomtan

tomtan

21 februari 2009 00:21

Jag vill åxå!!!! Du har blivit utmanad!!!

http://www.metrobloggen.se/tomtan

 
tomtan

tomtan

22 februari 2009 19:40

Ta väl hand om Härliga Härjedalen åt mig!!! Verkar vara långt tills jag kommer dit.... (suck)

http://www.metrobloggen.se/tomtan

 
Häxstickande mamman i Jämtland

Häxstickande mamman i Jämtland

28 februari 2009 08:14

Hoppas att det gick bra på Vasaloppet...

Vilket härligt sportlovsvecka ni kommer att få i stugan, ser riktigt härligt ut...

Jag är inte så förtjust i fjällen men det har med min barndom att göra, men däremot så far min 11 åring till Gräftåvallen nu på söndag och ska åka skidor på sportlovsveckan så man kan hoppas att de kommer hem med hela ben...

Ha en trvlig vecka/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
tomtan

tomtan

28 februari 2009 18:54

Väntar på kort från Härliga Härjedalen!

http://www.metrobloggen.se/tomtan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se