Direktlänk till inlägg 2 mars 2009

Sportlov

Av Åse - 2 mars 2009 21:48

Igår kom vi som sagt var hem från en riktigt härlig sportlovsvecka. Vi har varit i vår stuga som ligger vid Särvfjället i Härliga Härjedalen. Vi har haft riktigt gott om snö. Så här såg det ut när vi kom upp till stugan.

Vi var två familjer som kamperade ihop under veckan och det har varit riktigt roligt. Fyra barn som lekt massor i snön. Veckan har bjudit på blandade  aktiviteter. Några dagar med längdskidor på myren, två dagar i slalombackarna. Vi provade backarna i både Ramundberget och Björnrike. Björnrike i lördags i strålande sol var helt kanon!  Några turer över fjället med skotrarna har det också blivit. Här har vi "våra" fjäll från en annan vinkel.

Den här gången hade jag lätt kunnar vara kvar ytterligare en vecka. Men så är det ju så att man måste hem och jobba. Men vi lär åka upp igen till påsk.

Jag har hunnit sticka en del också i veckan. Lillasysters Dominotossor är klara, en tredje sektion på Curlicue och en sjal i svart närmar sig slutet, men nu är varven låååååånga. Och på vägen upp och hem har det blivit 1,5 par pärlmuddar. Ingenting av detta har ännu fastnat på bild, men jag hoppas kunna presentera lite under veckan som kommer.

Efter en sån här vecka är det himla skönt att bo i lägenhet, vi hade bokat tvättstugan innan vi åkte och nu är nästan allt tvättat och torrt sånär som skidkläderna. Vi (maken) har tvättat och tagit hand om 7 maskiner tvätt medan jag smet iväg och körde ett spinningpass. Skönt att vara tillbaka och träna som vanligt. Även om man åker skidor blir det inte riktigt samma sak. Efter Kortvasan har jag tagit det ganska lugnt. Men nu börjar funderingarna på att börja träna inför och köra Tjejvättern. Jag tycker att det är roligare att träna om jag har ett mål att träna mot.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

2 mars 2009 23:12

Låter som att ni haft en fin vecka !!

http://garnlivet.bloggagratis.se

 
tomtan

tomtan

3 mars 2009 17:48

Blev det nån våffla på Orren? Eller det kanske inte går längre.... Fina bilder!

http://www.metrobloggen.se/tomtan

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

3 mars 2009 19:06

Veckan har som sagt varit kanon. Tyvärr ingen våffla på Orren den här gången, men absolut Orren håller öppet. En personlig favorit är deras renklämma.

 
mc-chick

mc-chick

3 mars 2009 21:32

Åh så härligt!! Kul att det gick bra på kortvasan *impad*. Så tjejvättern nästa? siktar du på tjejklassikern? (finns det nåt som heter så?) Min brorsa har gjort klassikern, så det finns en vilja hos mig att göra den, bara för att. :-) Nån gång kanske.

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

3 mars 2009 22:08

Ja, kanske en tjejklassiker. Vi får se....

 
Flaxa

Flaxa

5 mars 2009 12:08

Blir lite avis. Länge sedan jag var uppe i fjällen. Har åkt jättemycket skidor förr.

http://w

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se