Direktlänk till inlägg 22 mars 2009

Snö!!!

Av Åse - 22 mars 2009 20:33

Så var det vitt på marken igen. Vi som nästan tänkt ta en tur med hojarna idag. Vilken tur att dom fick stå kvar i garaget. Idag har det ännu inte blivit något stickat. Det har varit fullt upp. Började morgonen med promenad medan övriga familjen sov. Härlig söndagsfrukost som bjöd på både våfflor och äggröra med bacon. Sen hyrde vi ut barnen på olika ställen och passade på att köra ett 90-minuters spinningpass. Skönt men man är ganska trött efteråt. Sen var det full fart med att hämta ett barn på handboll och vidare hem för att byta om. Vi har firat min farmor som idag fyller 90 år. En pigg 90-åring som fortfarande klarar sig själv i sin lägenhet. Imponerande! Nu har vi kommit hem och får lite lugn. Ska först se slutet på Arn- Riket vid vägens slut som vi började titta på igår men inte orkade se klart. Sen är det dags för Beck. Så nu ska det bli några varv stickade och så var helgen slut.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se