Direktlänk till inlägg 25 mars 2009

Köpt lite garn

Av Åse - 25 mars 2009 12:28

Jag tycker det är lite tråkigt att skriva här när jag inte har någon bild. Så då blir det istället uppehåll i skrivandet. Men nu har jag iallafall varit till garnaffären igen och handlat lite garn. Svart garn till ett par Dashing åt maken. Han vill ha det till jobbet. Sen blev det ett brunmelerat garn till Sockklubbens aprilmönster. Tror att det behöver vara ljust för att mönstret ska framträda bäst. Hade ett mörkare garn hemma, men det får vänta. Jag promenrade till garnaffären och tog bussen hem. Promenaden tog ungefär 35 minuter i det härliga vädret vi har idag. Kallt, lite snö på backen och sol. Känns som våren är en bit bort igen. Men så ska det väl vara den här årstiden, lite fram och tillbaka.


 
ANNONS
 
TvaNystan

TvaNystan

27 mars 2009 16:27

Tur att våren kom av sig lite så att snön ligger till över påsk. I Hede ser det ju ut som om den ska ligga till midsommar, men så blir det ju aldrig *ler* Påsken är dock räddad. Fint väder är beställt, men jag är troligtvis ledig så vädret lär väl inte gå att lite på...

http://tvanystan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se