Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Fredagskvällen som försvann

Av Åse - 27 mars 2009 22:49

På väg hem från jobbet kom vintern tillbaka igen. Kalla vindar och snö. Så det blev ingen promenad som jag tänkt mig, istället åkte jag och körde ett spinningpass. När jag kom därifrån var det ännu mera snö ute. Bilarna körde i max 70 på Nynäsvägen. På väg hem från träningen passade jag på att åka till Ica Maxi och handla. Kom hem och hämtade barnen på disco i skolan. När det var dags att lägga in maten i kylskåpet hade en pestoburk ramlat på översta hyllan och runnit ner över alla hyllor. Så det var bara att tömma ur hela kylskåpet och tvätta. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig en fredagkväll. Min planering var att sätta sig vid TV:n äte lite räkor, ost och dricka vin. Men det fick lov att vänta. Men nu har jag iallafall ett väldigt rent kylskåp. Detta gjorde att det blev väldigt få varv stickade ikväll. Precis tvärtemot vad jag tänkt mig, men så blir det ibland, och utanför fönstret är det vinter igen. Får se om vädret bättrat sig imorgon så att jag får min morgonpromenad.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se