Direktlänk till inlägg 29 mars 2009

Fullspäckad söndag

Av Åse - 29 mars 2009 20:37

Jag kände imorse att en timme försvunnit. Vaknade och insåg att min morgonpromenadstimme sovits bort, men så är det. Iväg till Farsta centrum på förmiddagen och ställa upp tält, bord och saker som skulle säljas på loppis. Älsdsta dotterns klass ska samla in pengar. Vi hade vårat pass sent så vi fick plocka ihop. Innan det hann jag köra ett spinningpass. Igår bakade jag bröd hela dagen som vi sålde idag. Dom gick åt på direkten. Det är alltid roligt.Grova filmjölkslimpor blev det. Igår blev jag klar med halvvantarna Dashing åt maken. Snygga och snabbstickade. Vill nästan ha ett par egna.

Igår startade jag Aprilsockorna. Lärde mig ett nytt sätt att lägga upp från tårna. Lite klurigt, men till slut så gick det bra. Jag gillar garnet. Jag har valt ett ljusbrunt Fabelgarn.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se