Alla inlägg under mars 2009

Av Åse - 3 mars 2009 19:09

Jag har blivit utmanad av Smycka.  Jag ska gå in i mappen med bilder. Välja den sjätte mappen och sen välja den sjätte bilden och kommentera den.

Här är bilden.

Den är från Januari 2009. Maken och lillasyster Emma på Drevvikens is.

Emma hade precis brutit marmen och kunde inte åka med på skridskor utan vi fick putta henne med snowracern. Sen är det meningen att jag ska skicka utmaningen vidare till 6 personer, men jag väljer istället att skicka den vidare till dom som läser bloggen och känner för att göra samma sak.

ANNONS
Av Åse - 2 mars 2009 21:48

Igår kom vi som sagt var hem från en riktigt härlig sportlovsvecka. Vi har varit i vår stuga som ligger vid Särvfjället i Härliga Härjedalen. Vi har haft riktigt gott om snö. Så här såg det ut när vi kom upp till stugan.

Vi var två familjer som kamperade ihop under veckan och det har varit riktigt roligt. Fyra barn som lekt massor i snön. Veckan har bjudit på blandade  aktiviteter. Några dagar med längdskidor på myren, två dagar i slalombackarna. Vi provade backarna i både Ramundberget och Björnrike. Björnrike i lördags i strålande sol var helt kanon!  Några turer över fjället med skotrarna har det också blivit. Här har vi "våra" fjäll från en annan vinkel.

Den här gången hade jag lätt kunnar vara kvar ytterligare en vecka. Men så är det ju så att man måste hem och jobba. Men vi lär åka upp igen till påsk.

Jag har hunnit sticka en del också i veckan. Lillasysters Dominotossor är klara, en tredje sektion på Curlicue och en sjal i svart närmar sig slutet, men nu är varven låååååånga. Och på vägen upp och hem har det blivit 1,5 par pärlmuddar. Ingenting av detta har ännu fastnat på bild, men jag hoppas kunna presentera lite under veckan som kommer.

Efter en sån här vecka är det himla skönt att bo i lägenhet, vi hade bokat tvättstugan innan vi åkte och nu är nästan allt tvättat och torrt sånär som skidkläderna. Vi (maken) har tvättat och tagit hand om 7 maskiner tvätt medan jag smet iväg och körde ett spinningpass. Skönt att vara tillbaka och träna som vanligt. Även om man åker skidor blir det inte riktigt samma sak. Efter Kortvasan har jag tagit det ganska lugnt. Men nu börjar funderingarna på att börja träna inför och köra Tjejvättern. Jag tycker att det är roligare att träna om jag har ett mål att träna mot.

ANNONS
Av Åse - 1 mars 2009 21:15

Hemma efter en veckas sportlov. Trött efter en dag i bilen så jag återkommer med en längre rapport imorgon. Men tänkte rapportera av mitt vasalopp. Det gick bra och jag är nöjd. Inte supernöjd med tiden, (3,21)men för att åka första gången tycker jag att det gick bra. Jag hade lite dåligt med glid för det var nysnö och jag hade bara vallat fäste, så i nedförsbackarna gick det lite trögt, men bra uppför. När jag gick i mål hade jag väldigt svårt att tänka mig att åka 9 mil, men just nu känns det ändå som en utmaning. Man vet aldrig. Det är tur att man glömmer fort hur trött man var och hur lårmusklerna skrek av trötthet.

Jag hade himla trevliga dagar i Mora med mycket skratt. Vi var fyra tjejer som gjorde det här tillsammans.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se