Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Färdiga aprilsockor

Av Åse - 20 april 2009 21:29

Så blev äntligen mina aprilsockor klara. En roligt mönster som man lärde sig utantill och ett nytt sätt att lägga upp sockor som stickas från tån och upp. Jag tycker inte det är jättekul att sticka sockor från tån. Föredrar nog att sticka från skaftet. Jag har använt Fabelgarn. Ett av mina favoritgarner när det gäller sockgarn.

Det har varit min pendeltågsstickning så nu måste jag hitta på någon ny tågstickning. Idag behövde jag inte stickning till och från jobbet. Jag provade nämligen att cykla. Det gick över förväntan och tog 45 minuter. Jag kommer inte att börja cykla varje dag, för jag tycker det är lite pyssligt, men 1 gång/veckan kan det kanske bli. Sen var det lite svårt eftersom jag cyklade på en cykel som jag inte var van vid. Vi var inte jättebra kompisar jag och cykeln, men vi kom ju iallafall fram.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

22 april 2009 17:56

Ser fina ut ! En liten fråga, hur tyckte du hälen blev? Ja, om du gjorde den enligt beskrivningen alltså...

http://garnlivet.bloggagratis.se

 
Ingen bild

garnlivet

22 april 2009 22:28

Tack för svaret...Jag gillade diagonalmönstret på sockan men inte hur den sitter på min fot.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se