Direktlänk till inlägg 22 april 2009

Stina Elefant

Av Åse - 22 april 2009 09:05

Jag har gjort en kompis till Pelle Elefant. Den här gången blev det en virkad Stina Elefant. Mönstret kommer från Amigurumi på svenska. Jag tyckte hon blev ganska söt. Det är kul att virka som omväxling ibland till all stickning.

Igår var jag på en sån där härlig föreläsning med 4 good. Föreläsningen igår hette Live Love Laugh. Man mår alltid lika bra när man kommer därifrån. Kan varmt rekommendera er som bor i Stockholm att prova någon av deras olika föreläsningar.

Idag har jag ledig onsdag och ska så småningom ut  med cykel och försöka köra några mil. Vädret är tyvärr grått och lite kallt, men det är bara att klä på sig och ge sig ut.

 
ANNONS
 
Cissi

Cissi

22 april 2009 09:28

Hejsan!
Hon blev ju jättesöt, Stina.Själv har jag inte hunnit göra någon elefant men jag håller på med flamingon Fay. Igår fick jag tillåtelse att översätta mönster från en ny blogg jag hittade så jag ska sätta fart nu med nästa... Tror jag. Jag har fullt upp och det känns som om det böjrar ramla in beställningar nu. Ha det så bra!
Kramar!

http://amigurumipasvenska.blogspot.com

 
mc-chick

mc-chick

22 april 2009 09:45

Så söt Pelle! Jag skulle verkligen vilja lära mig virka när man ser så fina mönster det finns. :-)

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

 
mc-chick

mc-chick

22 april 2009 14:31

Jag menar söt Stina...

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se