Direktlänk till inlägg 27 april 2009

Blommor i Kungsan

Av Åse - 27 april 2009 16:22

Imorse gick jag av vid Södra Station för att ta en promenad till jobbet. Valde att gå en liten omväg för att se hur härligt det är i Kungsträdgården just nu. Det är så att alla fina Körsbärsträd står i full blom. Så här fint var det.

Helgen har i stort sett bara varit krattning. Lite kallare på landet än hemma. Beror på att vattnet fortfarande är så kallt. Åkte hem lite tidigare från landet för att åka till något mysigt ställe och fika med motorcyklarna. Men när vi ätit middagen ville vädret något annat och hade mulnat på rejält. Så vi blev kvar hemma. Det har blivit väldigt lite stickat i helgen. Men det kan vara skönt ibland att göra ett uppehåll. Förhoppningsvis får man då förnyad inspiration att sätta igång igen.

 
ANNONS
 
Linda

Linda

28 april 2009 08:19

Det är ju så underbart när fruktträden börjar blomma. Suck vad fint!!

http://levarlden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se