Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Hemma idag.

Av Åse - 28 april 2009 20:37

Idag har jag jobbat hemma. Lillasyster E blev sjuk natten till måndag och idag hämtade vi de sista krafterna innan det är dags för skolan igen. Då är det bra att man har möjligheten att jobba hemma. På kvällen nu har jag precis varit och tränat Body Pump, tog Smulan dit. Det var ett tag sen jag åkte motorcykel och det var riktigt härligt även om turen inte blev så lång.

Har kommit igång ordentligt med sjalkoftan. Skönt. Sommarsjalen har jag bestämt mig för att stoppa undan ett tag. Får se om det blir rolig att ta fram den vid ett senare tillfälle. Så nu kan jag hitta på något nytt att sätta igång med. Är lite sugen på olika virkningar. Men vi får se. Makens sjal är inne på  slutvarven. Han tycker att varven är låååååånga nu. Får se om han fått så blodad tand att han vill fortsätta med något nytt projekt när han är färdig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se