Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Dagarna rinner iväg

Av Åse - 29 april 2009 22:24

Just nu känns det som om dagarna bara forsar fram. Kan iochförsig bero på att det är kortvecka och man försöker hinna med samma saker på färre dagar. Idag har barnen gått i skolan på kvällen för att vi föräldrar ska få komma och se hur det är i skolan. Det är kul och barnen får göra lite extra roliga lektioner. Idag hade båda mina barn redovisningar där dom fick gå fram och prata inför hela klassen och alla föräldrar. Tycker jag är bra gjort. Jag har själv alltid tyckt att sånt är jobbigt, så det är bra att dom över mycket på det i skolan. Så imorgon är dom kompensationslediga, men vi föräldrar jobbar ju, så det blir fritids för lillasyster E och storasyster S ska vara hemma själv med en kompis och dom ska fixa lunch själva. Det blir första gången för henne. Nu har jag precis varit på ICA Maxi och storhandlat inför helgen. Kommer ha lite vänner på middag imorgon innan vi går till parken för att titta på Majbrasan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se