Alla inlägg under april 2009

Av Åse - 7 april 2009 21:35

För ett par dagar sen fick jag Aprils månadsgarn och mönster från Galen i Garn. Ett härligt mjukt garn i grått. Färg får man välja själv varje månad. Den här gången ska det bli en sommarlätt halsduk. Jag tar med mig den som en av stickningarna i påsk. Vi ska åka till vår stuga i Härjedalen. Ska bli så skönt. Mest slappa och åka skoter. Hoppas självklart på att näsan ska få lite färg i solen också.

ANNONS
Av Åse - 6 april 2009 21:11

Senaste pendeltågsstickningen klar. Såg på någons blogg, idag kommer jag inte ihåg var att man använt fabel och svart garn och gjort muddar. Tyckte det var en superidé för att göra åt lite av alla små rester som blir liggande. Jag gillar ju fabel och stickar ofta i det och många svarta muddar i Alpacka har det blivit och det blir alltid lite kvar i nystanet. Så nu har jag gjort ett par restgarnsmuddar.

Hoppsan bilden var visst lite suddig. Som ny pendeltågsstickning har jag skaftet på aprilsockorna. Stickar dom i Fabel.

ANNONS
Av Åse - 5 april 2009 20:27

Igår eftermiddag när vi kom ut till landet så hittade jag detta utmed stigen till huset. Visst är det härligt!

Annars har söndagen förflutit med träning, handbollsskola, lite stickning och allmänt plock hemma med sådant som av någon anledning helt plötsligt ligger framme.

Av Åse - 4 april 2009 21:27

Idag slog jag ihop det jag mest ville göra idag. Åka motorcykel och gå på Syfestival, så jag tog motorcykeln dit. Härligt! På Syfestivalen var det trevligt. Lagom med folk och mycket att titta på. Dessutom en del workshops man kunde delta i. Jag gick runt ett par timmar och lyckades köpa lite garn 4 nystan Opal, där två av nystanen (de lila) var deras garn där 20:-/nystan går till cancerfonden, lite vaxad tråd att knyta armband i och ett  jättefint halssmycke och så träffade jag på Ulrika som håller på med Hjälpstickan. Efter Syfestivalen tog vi motorcyklarna och åkte till Medborgarplatsen för att äta lunch, men vi var inte ensamna om att vilja sitta i solen och äta lunch där, så vi köpte med oss mat hem och åt den i solen på vår balkong. Sen var det dags att åka till landet och hämta barnen som varit där med mormor sen igår. Nu är vi hemma igen och alla är lite lagom trötta, så det blir nog en tidig kväll hemma hos Johansson's.

Garner och vaxad bomullstråd och en ny virknål.

Hjärta

Av Åse - 3 april 2009 14:38

Vilket underbart väder det är ute idag. Imorse gick jag från Södra Station till Sergels Torg, helt underbart. Tog en liten omväg för att få gå i solen, så jag gick Skeppsbron och Kungsträdgården. På lunchen har det blivit spinning. Ett jobbigt men roligt pass. Ikväll åker barnen med mormor till landet och jag och maken tänkte gå på bio och se Män som hatar kvinnor. Sträckläste böckerna när dom kom så det ska bli kul att se filmen. Imorgon blir det en tur till Syfestivalen i Kista innan det är dags att åka till landet och hämta barnen. Helst skulle jag vilja hinna med en tur på Smulan också imorgon, men ibland hinner man inte allt man vill.

Av Åse - 2 april 2009 18:34

Idag fick äntligen Smulan komma ut och känna på våren! Sol och 13 grader när jag kom hem från jobbet. Snabbt in och byta om och ner i garaget och hämta ut motorcyklarna. Härligt att få åka, men lite ringrostig känner man sig.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se