Direktlänk till inlägg 9 maj 2009

Majlördag

Av Åse - 9 maj 2009 19:26

Idag har det varit full fart i bakhuset. Kanelbullar, kladdmuffins med dajmhack och havrebollar. På måndag fyller lillasyster E 8 år, så imorgon ska vi ha kalas. Igår kom majpaketet med garn från Galen i Garn. Den här månaden ska det stickas muddar. Dels i Mjölkfiber garn från Viking och i Babyull också från Viking. I paketet följde det även med stickor. Jag har inte kunnat hålla fingrarna i styr och har redan börjat på muddarna i mjölkfiber. Kul och lätt mönster.

Tröjan i Raggi går undan eftersom garnet är så tjockt. Bakstycket är klart och framstycket påbörjat. Jag har även haft ett virkprojekt i några dagar. Kolla vad jag gjort. Barnen tycker det är konstigt med pepparkakshus när det är nästan midsommar, men nu vet jag att det är klart till jul. Roligt mönster från Crochetra.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

9 maj 2009 20:31

coolt pepparkakshus!!

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

14 maj 2009 13:19

Oj vad skoj med ett sådant fint pepparkakshus, nu måste jag bara lära mig att virka *Ler*

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se