Direktlänk till inlägg 18 maj 2009

Måndag i kortvecka

Av Åse - 18 maj 2009 22:18

Gårdagen flög förbi i en väldig fart. Motorcykel till träningen. En timme pulsspinning. Vidare till dotterns handbollsträning. Hem. Lunch. Handling till Våryra med bostadsrättsföreningen. Förberedelse till densamma. Grillning av 50 hamburgare. Trevligt mingel med grannar. Ihopplockning. Sen var det slappartime resten av kvällen och stickning i handen. Försöker förstå mönstret till muddpar nr 2 från Galen i Garn, men det vill inte riktigt lyckas. Framstycket på min tjocktröja blev klart och jag har startat med ärmarna. Stickar båda samtidigt från två olika nystan.

Idag har det varit jobb och sen en ganska lugn kväll framför tv:n. Det känns härligt att det är en kortvecka med en långhelg. Ska försöka få till lite cykling utomhus i helgen. Håller tummarna för att vädret ska vara fint.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se