Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

Kakmönstren

Av Åse - 26 maj 2009 14:25

Här är lite länkar till mönster för de olika bakverken.

Fröken Elsas virkblogg är en härlig inspirationskälla. Chrochetra en annan. Och här finns det en hel kakbok. Och här finns det maränger.

Virkningen har blivit nästan som en ny last. Har beställt en ny bok Virka Amigurumis på bibilioteket. Det ska bli så kul. Tycker virkning passar bra som sommararhandbete.

Såg idag att Sockklubben kommit ut med junimönstret. Var tyvärr inget mönster som inspirerade mig. Och jag som inte gjorde majmönstret heller! Det var iochförsig väldigt fint, men var inte sugen på att sticka långsockor då. Känns som det passar bättre till hösten. Men får kanske värdera om. Man behöver ju sticka ett mönster i kvartalet för att hänga kvar. Imorse sydde jag de sista trådarna på min tjocktröja. Ska försöka få till en bild ikväll.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se