Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

"Fisketröja"

Av Åse - 28 maj 2009 22:22

Äntligen har jag fått till en bild på min "fisketröja". Bilden blev inte superbra, men ändå en bild. Stickad i Järbo Raggi och ett gammalt mönster som jag sparat sen jag stickade en tröja till maken. För två år sen stickade jag även liknande tröjor till barnen och dom kallar dom för fisketröjor, så nu får jag också vara med i fisketröjegänget. Den känns något för liten, men jag ska blöta upp den och pressa ut den lite så tror jag att den blir perfekt. Jag hoppas på att det ska bli en favorittröja.

Idag har vi haft sista stickningen på stickcafét i vår bostadsrättsförening för den här säsongen. Tyvärr är vi sällan fler än 6 personer, men dom som kommer vill att vi fortsätter även i höst, så då gör vi det.

Imorgonkväll är vi några på jobbet som ska ut och festa lite efter jobbet. Ska bli kul. Det var längesedan jag var ute och svängde mina lurviga. På lördag blir det ut till landet och förhoppningsvis ett par lite längre träningsturer med cykeln. En vecka kvar.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

30 maj 2009 08:42

Fin o gosig tröja! Härlig bild på hojarna oxå. Jag har kört alldeles för lite hittills.

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se