Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Underbar helg!

Av Åse - 31 maj 2009 21:57

Har nyss kommit hem från en helt underbar helg på landet. Åkte ut i lördags morse så fort vi vaknat. På lördagen solade vi, åkte ut och pilkade strömming och jag tog en tur med cykeln på 2,5 mil. Efter cykelturen blev det ett dopp i havet. Ca 15 grader så det blev ingen längre simtur. På kvällen provade vi vår nyinköpta pizzasten. En sten som man lägger i grillen och sen bakar pizza på. Vi kan säga att det blev tredje gången gillt. De två första pizzorna lyckades vi bränna botten på, men sen fick vi kläm på det hela. Gott blev det iallafall.

Idag söndag var det ännu varmare än på lördagen. Vi hade lite släktingar som kom ut. Vi åt massa olika pajer och spelade lite brännboll. Sen blev det bad för alla barn och några vuxna. Så här härligt såg det ut.

Vi stannade kvar så länge vi kunde i det fina vädret, men nu har vi kommit hem till en varm lägenhet. Svalorna flyger runt på innergården och syrenen doftar ända in i lägenheten. Ljuvligt.

Nu ska jag sätta mig en stund med stickning eller virkning. Har inte blivit så mycket på landet när det är så härligt väder.


 
ANNONS
 
TvaNystan

TvaNystan

1 juni 2009 18:05

Riktigt härlig badbild!!!! Vi hade varmt men jag tror inte riktigt så varmt *ler*

http://www.tvanystan.bloggspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se