Direktlänk till inlägg 10 juni 2009

Examen

Av Åse - 10 juni 2009 22:03

Idag hade vi examen i vår skola. Regn, rusk och 10 grader var inte så roligt. Så vi fick tyvärr vara inomhus. Efter examen har vi som tradition att åka in till stan. Först äter vi på TGI Friday i Kungsträdgården. Sen brukar vi promenera mot Söder och Medborgarplatsen, men idag blev det inte så mycket promenad. Vi gick sakta tillbaka mot pendeltåget och stannade vid fontänen vid Sergels Torg och tittade på alla studentflak som åkte runt.

Hemma igen var vi trötta, men vi orkade iallafall titta på fotbollen. Gick ju lite bättre än i lördags.

Just nu har jag svårt att låta blir virkningen. Idag blev det en liten Remy från Råttatouille. Ett mönster som jag hittat här.

Bilde är tyvärr lite suddig.

 
ANNONS
 
Cina-creadiem

Cina-creadiem

11 juni 2009 13:03

Tusen tack för tipsen på vart jag kan hitta bra mönster till virkade filurer .-) Ser att du har virkat jättefina små möss- urgulliga!!!!

http://creadiem.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se