Direktlänk till inlägg 15 juni 2009

Länge sen sist

Av Åse - 15 juni 2009 21:02

Oj vad dagarna far förbi. Lusten att skriva här har varit lite dålig. Har inte några färdiga objekt att visa och jag tycker det blir lite tråkigt utan bilder. Men helgen har varit ganska lugn sånär som på yngsta dottern E som har spelat Eken Cup på Gubbängsfältet i helgen. Vi hade matcher på lördag förmiddag och då var det riktigt OK väder, men igår så var det matcher på eftermiddagen. När vi kom dit var det som att komma till Stockholms största tävling i gyttjebrottning. När man tyckte att det regnade massor så kunde det tydligen regna ännu mer och blåsa lite till. Men med hyfsat rätt kläder var det bara att skratta åt det och säga att lera kan man tvätta bort. Det var första året som vi var med på detta och vårat lag spelade i en serie med ett år äldre tjejer så i alla matcher blev tyvärr förlust.

Så här härliga såg tjejerna ut efter två spelade matcher.

I helgen har jag startat en kofta. Försöker få ihop två olika mönster till en kofta. Lite småjobbigt, men hoppas det ska gå bra. Ev funderar jag på att ta tiden att skriva ihop en egen beskrivning som jag tänkt mig, då går det kanske lite lättare än vad det är att sitta med två olika beskrivningar framför sig och komma ihåg var man är. Garnet är Drops Alaska som jag köpte när dom hade rea i maj.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

16 juni 2009 19:28

Lera är härligt. :-)

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se