Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Midsommar över

Av Åse - 22 juni 2009 21:57

Så var midsommarhelgen över. Vi firade den i Riala-trakten och vad jag hört av arbetskamrater hade vi riktigt tur med vädret där vi var. Det har tydligen varit gott om lokala både regn- och hagelskurar. Men vi klarade oss helt och fikade åtminstone utomhus.

Igår var vi till landet och lämnade barnen som ska vara med mormor en vecka innan det är dags för mig att ta semester. Så idag har vi passat på att ta en lång motorcykeltur efter jobbet. Vi åkte långt ut på Värmdö till Café Sjöstugan vid Lillsved. Där åt vi härliga rostbiffmackor innan vi åkte hem igen. Nu är vi tillbaka och ska strax lyssna på reprisen av dagens sommarpratare och dricka en varm kopp thé. Blev lite kall på hemvägen.

På stickfronten stickar jag vidare på sockor till maken som pendeltågsstickning och till mig själv knåpar jag på en kofta. Här kan ni se början på bakstycket.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se