Direktlänk till inlägg 24 juni 2009

En kväll på landet

Av Åse - 24 juni 2009 22:12

Ikväll var ännu en underbar kväll. Vi bestämde oss för att åka till landet och hälsa på våra tjejer, men vi tog faktiskt bilen. Det var lite grejer som behövde komma ut till landet och dom får inte plats på motorcykeln. På landet var det varmt och spegelblankt. Vi passade på att bada. Jag provade våtdräkten jag ska ha på Vansbrosimningen och jag simmade väl ca 700 meter. Det är svårt att mäta när man simmar i havet. Det gick bra, men det är lite varmare i vattnet vid vår brygga än i Västerdalsälven. Så vi får väl se hur det går.

Idag såg jag att mönstren kommit i Sockklubben och Pulsklubben. Två superfina mönster. Sockmönstret tilltalde mig mycket och det är bra  för jag måste sticka några sockor i sockklubben nu för att få vara kvar. Och pulsklubbens mönster kommer jag att göra även om jag inte är med där, men det är pärlstickade muddar och det är bland det roligaste jag vet att sticka. Det var så det hela började för att par år sen när jag tog upp stickningen igen efter flera års slumrande. Pärlstickade muddar, först till mig själv och sen en massa beställningar. Sen var jag fast i stickningen igen och vad kul det är och vad bra jag mår av det. Det är avkoppling för mig. Ljudbok i öronen och stickningen i händerna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se