Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

SEMESTER!

Av Åse - 29 juni 2009 21:03

Så har semestern börjat. Tänk att man kan pricka in med detta underbara väder. Det är varmt, nästan för varmt att sticka, men i skuggan går det bra.

Så här härligt var det när jag solade på bryggan idag.

Vi har ca 20 grader i vattnet. Perfekt att träna i inför Vansbrosimningen. Tyvärr vänjer man sig kanske med lite för varmt vatten. Håller på med julimönstret i pulsklubben, trots att jag inte är med där i år.

Många pärlor var det att trä upp, men dom blir så fina. Har stickat klart pendeltågsstickningen som var ett par sockor till maken. Nu behöver jag ingen pendeltågsstickning på ett par veckor. Garnet är ett garn som jag har haft liggande ett tag i garnkorgen och som bara väntat på att blir uppstickat. Passade perfekt till dom här.

Bilden tagen nu ikväll på bryggan innan solen försvann.

Idag kom det garnleverans med garn till sockklubbens julimönster och en beställning till Mia. Maken fick agera garnbud eftersom han fortfarande jobbar. Jag hade beställt garn i min lokala garnaffär och det kom idag.

Får se hur ofta det blir bloggat nu på semestern då jag för tillfället lånar internetanslutning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se