Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

Trädgårdsmus

Av Åse - 16 juli 2009 22:11

Nu har jag gjort som så många andra. Virkat mig en trädgårdsmus från Ulliga gulliga saker. Här är hon lite naken, men kläder är på gång. Dessutom ska hon inte bli en trädgårdsmus, utan en husmus i en husvagn. Vi ska åka på semester till Falkenberg på lördag. Våra vänner vi åker med ska bo i husvagn, men vi bor på vandrarhem. Jag hoppas att denna lilla mus ska få en liten plats någonstans i deras husvagn. Får se om hon får något namn också.

Hon är virkad i ett restgarn jag hade hemma, tyvärr lite hårt så nu har jag lite ont i mina händer. Känner att virkning sliter mer på mina tummar än vad stickning gör.

Övriga familjen är idag på Rådmansö för att hälsa på farmor & farfar. Jag har fåt husera själv hemma. Passade bra då nästan hela kvällen gått åt för att få ihop musen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se