Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

Nästa Falkenberg

Av Åse - 17 juli 2009 23:17

Imorgon packar vi bilen och far mot västkusten. Falkenberg är målet. Vi ska bo vid Skrea Strand i 3 dagar. Det blir något nytt för mig. Det enda jag sett av västkusten tidigare är Göteborg. Vi ska sammanstråla med kompisar som har husvagn och ytterligare en familj i husbil. Vi nöjer oss med vandrarhem. Stickväskan är packad med lite nya projekt som ska påbörjas under resan. Det blir ju några timmar i bil.

Datorn kommer följa med så om jag får tid och lust rapporterar jag lite under resans gång.

Efter Falkenberg blir det en eller två dagar i Blekinge innan vi far tillbaka mot huvudstaden. Sen ska vi vara på landet ute på Torö i 2 veckor innan det är dags att jobba igen. Då hoppas vi även att det blir några mc-utflykter.Vi håller tummarna för fint väder nu och några veckor framöver för alla som har semester.


 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

18 juli 2009 08:53

oj blekinge är ju nästan hemma hos mig! Kanske en fika? Jag kan möta upp med hojen nånstans. :-)

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

 
garnlivet

garnlivet

19 juli 2009 12:38

Låter härligt med en liten tripp till västkusten.Trevlig resa !!

http://garnlivet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se