Direktlänk till inlägg 24 juli 2009

Hemma från Falkenberg & Nättraby

Av Åse - 24 juli 2009 21:35

Så var vi hemma igen. Nästan borta en vecka. Det är långt för att vara jag. Jag gillar att vara hemma, vilket på sommaren betyder att vara på landet.

Vi har haft riktigt härliga dagar trots ett väldigt växlande väder.

Så här härligt var det på Skrea Strand i Falkenberg.

Stora härliga vågor som rullar in mot stranden. Familjen försöker parera vågorna.

Efter Falkenberg styrde vi bilen mot Blekinge & Nättraby där makens kusiner är bosatta.

På vägen passade vi på att träffa MC-chick som sticks irl. Då det visade sig att hon bodde i närheten. Supertrevligt. Vi tog en fika och pratade lite stickning mm.

I Blekinge stannade vi i två dagar. Mesta tiden träffade vi kusiner mfl. Det var sju år sen sista så det var riktigt roligt. Men vi hann även med att åka på en utflykt till Kristianopel. Vi vandrade uppe på muren och sen en fika & glass på Cafe Sött & Salt. Sen handlade jag några fina saker i butiken Sköna Ting. Igår började bilen rulla hemåt. Sakta med säkert. Först ett stopp hos kompisar som hyrt en stuga vid Södra Kärr. En mycket sen lunchmiddag vid Tindered. Och kaffe på maten hos en kompis i Ringarum. Sen blev det raka vägen hem. Vi mötte väldigt många hojar som var på väg till MC-dagarna i Västervik. Då blev man bra sugen på att åka. Det var länge sen sist. Hoppas det kan bli några turer nu när vi är tillbaka hemma igen.

Det har inte blivit så mycket stickat som jag trodde. Det har blivit lite i bilen, men inget för övrigt. På väg till Falkenberg blev det en snabbstickad sjal. 1 hg rött garn från Schachenmayr. Tyvärr har jag slängt banderollen. Men garnet växlade i olika kvaliteter. Rätstickning på stickor 15 gjorde den snabbstickad. Stockholm - Falkenberg var perfekt. Men sticka på nr 15 var inte så roligt. Men till vita jeans och vit blus passade den perfekt.

Idag har vi barat ägnat oss åt tvätta o tvätta o tvätta. Sen blev det även ett spinningpass. Härligt. Känns som länge sen sist.

Imorgon bär det av till Norrtälje för att hämta hem kaninen som varit uthyrd den här veckan. Tyvär har marsvinet kommit till marsvinshimlen den här veckan. Men han(Alfons) blev 7,5 år vilket jag tror är ganska gammalt för att vara marsvin.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se