Direktlänk till inlägg 27 juli 2009

Tillbaks på landet

Av Åse - 27 juli 2009 22:07

Så var vi tillbaka på landet. I lördags hämtade vi hem kaninen och i söndags firade vi äldsta dottern S som fyllde 11 år. Sen åkte vi till landet på kvällen. Skönt att vara här igen. Vi ska nu vara här och ta det lugnt i två veckor innan det är dags att börja jobba.

Idag har vi varit i skogen och lyckades skrapa ihop ca 3 liter härligt gula kantareller som jag smörstekte till det grillade köttet. Mums.

Stickar vidare på rosa scarfen, vill att den ska bli klar nu! Har så mycket annat i huvudet som jag vill göra också. Provbörjade på en sjal med kärleksknutar. Roligt! Ett garn som vi fått från en granne vars fru hade garner liggande. Har också repat upp den kofta som jag började på för ett tag sen. Satt sen och läste lite olika mönster som jag tror att jag ska kombinera. Får se om det blir bättre. Såg att mönstret i sockklubben kommit, men det var inget mönster som intresserade mig. Står över en månad och hoppas på bättre mönster i september.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se