Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

Rosa scarfen klar

Av Åse - 30 juli 2009 11:41

Så har det hunnit gå några dagar till. Semesterdagar går verkligen fort. I förrgår fick jag iallafall klar den rosa scarfen från Galen i Garns månadsmönster. Såg att den passar bättre på dottern E istället för på mig. Här en fin bild tagen på bryggan när solen precis gått ner bakom träden.

Om det är någon som vill hänga på Galen i Garns måndasmönster så anmäl er hos Galen i Garn. Nämn mitt namn i anmälan så har jag chans att vinna ett garnpaket!

Har börjat på en ny kofta i Alaskagarnet som jag repade upp häromdagen. Totar ihop minst två olika mönster och nu känns det mycket bättre än sist. Hoppas att det kommer kännas bra hela  vägen. Har inte löst hur jag vill sticka framstycken och ev krage, men det är ju en bit dit så jag hinner tänka över det. Har börjat med bakstycket. Även sjalen med kärleksknutar får några varv ibland. Just nu sitter vi och funderar på om det tänker komma regn i molnen eller om det kan bli en tur med motorcyklarna idag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se