Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Snart är det fredag o helg!

Av Åse - 13 augusti 2009 21:32

Första jobbarveckan har snart passerat och det är dags för helg. I helgen går Mälaren runt. Vi ska nog försöka hänge med en bit. Sen sätter vi oss på något trevligt ställe och tittat på alla motorcyklar. Jag gissar att vi hamnar någonstans runt Nykvarn. Vädret ser ju lovande ut på prognoserna.

Som pendeltågsstickning den här veckan har jag starta upp en Tony Irving-sjal. Jag köpte garn när jag var på Syfestivalen i våras, samtidigt som jag köpte till maken som sen virkade sin egen sjal. Jag har också tagit tag i april-mönstret från Galen i Garn. Det är en grå scarf i ett underbart Merino-Silk. Men jag har inte tyckt att den har varit jätterolig att sticka, men nu har jag bestämt mig för att den ska bli klar, så jag stickar en mönsterrapport/dag. Jag gissar att jag kommit halvvägs. Har även kommit en bit på ärmen till min kofta. Känns som jag har lite mycket på gång, och ändå vill jag starta ett par nya sockor och börjar bli lite sugen på att sticka  ytterligare en del på min Curlicue.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

15 augusti 2009 08:15

Oj, vad härligt mycket du har på G. Jag gillar att ha flera olika stickningar på gång. Idag ska jag spana efter garn tilll en tunika till mej.

http://garnlivet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se