Direktlänk till inlägg 26 augusti 2009

Första lediga onsdagen efter sommaren

Av Åse - 26 augusti 2009 08:04

Ja, nu är det första lediga onsdagen efter semestern och jag är sugen på att vara så där äckligt duktigt idag. Det finns ett uppdämt behov av att fixa hemma. Planerna för dagen är: Sitta i soffan, sticka lite och lyssna på Sommar i P1 (det finns några pratare som jag missade i somras), göra egen müsli, träna, storhandla, köpa garn, baka grovt bröd, göra något som vi kallar för "Sallad veckan lång" det är rivna morötter, riven vitkål och paprika som får en härlig kryddlag över sig sen håller den i kylskåpet en vecka och är bara att slänga fram till middagen. Sen har det nog blivit dags att laga mat till familjen. Sen får vi se vad som händer. Antingen regnar det fortfarande och då sitter jag i soffan och stickar, eller så har det klarnat och då åker vi kanske lite motorcykel ikväll. Får se vad som hinns med.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Monica

26 augusti 2009 21:29

Det låter som en helt underbar dag tycker jag! En sådan som jag längtar efter... Träna flitigt, vi ses på Lidingö ;)

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

26 augusti 2009 21:35

JA, dagen blev bra. Klart vi ses på Lidingö, har du någon blogg?/kontakt?

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Monica

28 augusti 2009 11:42

Nä jag har ju ingen blogg... har funderat på det men kom inte på något bra namn :) Jag brukar läsa din blogg för det låter ungefär som mitt liv förutom att du hinner sticka mer! Jag finns på Funbeat, gör du? Annars återkommer jag snart med en blogg!

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

28 augusti 2009 14:17

Funbeat? vet inte ens vad det är. Då hoppas vi på en blogg snart. Skulle vara kul att se vem du är när ditt liv ser ut ungefär som mitt...:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se