Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

Söndag

Av Åse - 30 augusti 2009 18:54

Så var det söndagskväll. Middagen är undandukad. Kyckling med cocosmjölk & röd curry. Mums. Idag har vi hunnit med en liten tur med motorcyklarna. Åkte till Dalarö och åt en god lunch på Dalarö Bageri. Lillasyster E är på kalas och vi har tagit ner partytälten från fredagens kräftskiva. Det blev en lyckad kräftskiva med ca 90 personer. Det är lite pyssel med det, men det har gått bra. Igår hade storasyster S kalas tillsammans med en klasskompis. Dom hade tjejmiddag för 4 tjejer. Grillspett, klyftpotatis o tzatziki. Lekar, godis och snacks. Vi passade på att använda partytälten som redan var uppställda från kräftskivan. Riktigt mysigt. En socka klar och sockklubbens septembersocka är precis påbörjad. Ena framstycket till koftan går också sakta framåt. Nu ska jag ta en lugn söndagskväll med förhoppningsvis ganska mycket stickning och virkning.

Glömde berätta att jag i fredags beställde en sockgömma från Lilla Stickfrossa. Jag tycker dom är så fina. Är även sugen på en stickgömma, men det får bli vid ett senare tillfälle.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se