Direktlänk till inlägg 11 september 2009

Klar septembersocka

Av Åse - 11 september 2009 12:37

Så blev mina septembersockor färdiga igår. Ett roligt och lätt mönster. Jag stickade dom i en sommarglad färg i Fabelgarn. Det sista på dom gjorde jag hemma i soffan efter att ha varit på Stickcafé. Där träffade jag Monica och Ulrica + några till. Det är alltid kul att träffa människan bakom bloggar man läser. Vi pratade, stickade o fikade. Mycket trevligt.

  

Annars så är jag hemma med sjuk dotter idag. Just nu spelar vi Monopol Sverige.  Hon är snorig och utan feber, så vi åker troligen till landet i helgen. Hoppas att det fina vädret som är just nu håller i sig. Just nu går stickorna varma med sista ärmen till koftan. Jag ser ett slut på den. Räknar med att den är ihopsydd efter helgen och att jag funderat ut hur jag vill ha kragen.

 
ANNONS
 
Monica

Monica

11 september 2009 21:44

Kul att du kom!!

http://kamolini.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se