Direktlänk till inlägg 21 september 2009

Småvirkat

Av Åse - 21 september 2009 19:01

Söndagen passerade med träning för mig, träning för storasyster S som provade på badminton och lillasyster E som hade sin handboll. På kvällen hade vi vänner på middag. Trevligt och gott. Och som vi säger varje gång vi träffas - Det får inte ta lika lång tid till nästa gång.......... men så blir det tyvärr. Alla har vi olika aktiviteter på varsit håll. En gång i tiden sågs vi varje vecka. Då gick vi mammor på Viktväktarna ihop och avslutade vägningen med gemensam middag. Inte så mycket handharbetat i helgen, men lite virkat blev det. En minitophat och miniprinsesstårta gjorda på mönster från Garn o Gott. Top Hat skulle nog blivit lite större om jag använt det garn som beskrivningen sa, och jag hade ett tunnare garn, men söt blev den iallafall. Sen gjorde jag klart en sköldpadda som jag börjat på tidigare. Den kommer från Mia Bengtssons Virka Amigurumi.


 
ANNONS
 
Monica

Monica

23 september 2009 19:38

Söta! Hur stora är de egentligen?

http://kamolini.blogspot.se

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

23 september 2009 21:06

Dom här blev väldigt små. Jag tror glassen är max 7 cm lång.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se