Direktlänk till inlägg 23 september 2009

Mera småvirkat

Av Åse - 23 september 2009 21:07

Idag har jag haft ledig onsdag. Började förmiddagen med att springa 6 km vid Ågesta. Skönt. Att jag bara inte förstår det innan jag ska ut utan försöker hitta på hur många ursäkter som helst för att slippa. Det här blev sista träningspasset innan söndag då det är dags att göra min sista del av Tjejklassikern. Får se om jag hittar på något nytt mål med min träning sen.

Sen har jag tagit det väldigt lugnt. Lyssnat på ljudbok och virkat och stickat. Ljudboken som närmar sig sitt slut är Smärtans hus av Joe Nesbö. Jag har lite svårt för dom böckerna i början, men när jag lyssnat på ungefär halva är jag fast. Det som blev virkat idag är en häxa med pumpa hur boken Virka Amigurumi. Den får nog göra sällskap med det andra småvirkade som fått en liten hörna på jobbet. Gör nog några fler häxor innan det är dags för halloween. Nu sitter jag och har precis varit på "ljusparty". Många fina ljus som luktar gott, men är så dyra. Men lite köpte jag iallafall. Passade på att köpa lite doftljus till julen. Det jag gillar nu med hösten är att det blir mörkt ganska tidigt på kvällarna och man kan tända ljus.

  

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

24 september 2009 08:17

Söt häxa! Beundrar dej och alla andra som har tålamod att virka dessa små söta men ack så pilliga fiurer.

http://garnlivet.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

24 september 2009 09:20

TACK!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se