Direktlänk till inlägg 27 september 2009

TJEJKLASSIKER!!!

Av Åse - 27 september 2009 21:00

Så var jag klar med min Tjejklasssiker! Idag gjorde jag min sista gren. Startade i februari med Kortvasan, fortsatte med Tjejvättern, Vansbro Tjejsim och idag Lidingö Tjejlopp. Jag är imponerad av mig själv. (Får man säga så). Flört Jag trodde att det skulle vara jobbigare än det var. Visst har jag tränat inför varje gren. Men inte så mycket som jag tänkt från början. Kanske dumt för ibland har det varit jobbigt in i mål. Det är tur att man glömmer det fort. Idag blev jag trött och lite stum i benen redan vid 5 km. Men lyckades bita ihop och tog mig i mål. Hade hoppats på något bättre tid, men i det stora hela och med facit på hur mycket jag faktiskt sprungit innan är jag nöjd. Nu är frågan om man ska hitta på något nytt inför nästa år. Jag är mycket sugen på att cykla Halvvättern, men inte lika sugen på en halvklassiker. Men man ska aldrig säga aldrig och jag ska samtidigt inte lova för mycket. Ikväll har jag och min kompis H som jag gjort detta tillsammans med firat med lite skumpa torts att det är söndag. Det blev en flaska Prosecco La Robinia. Det har blivit tradition att fira med en sån flaska. Jag tycker att det är mycket gott.

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia

28 september 2009 12:54

G R A T T I S ! ! !

Du är super!

Kram

 
garnlivet

garnlivet

28 september 2009 19:25

GRATTIS !!
Superduper bra gjort :)

http://garnlivet.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

29 september 2009 18:48

Grattis, bra jobbat! Klart att du ska vara stolt över dig själv!

http://kamolini.blogpost.com

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

29 september 2009 19:07

Tack för gratulationerna.

 
mc-chick

mc-chick

30 september 2009 07:10

Grattis!! Väl kämpat!!

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se