Direktlänk till inlägg 28 september 2009

Jag på fotboll?

Av Åse - 28 september 2009 22:20

Ikväll har jag gjort något oväntat. Jag har varit på Stockholmsderby på Råsunda och sett AIK-Djurgården. Minns inte när jag senast var och såg fotboll. Sist jag var på Råsunda var när en kompis till mig döpte sin son där. Ja, han hade en AIK-tokig pappa med kontakter på Råsunda så det var dop i mittcirkeln. Skrattande

Det var kul att vara där och av någon anledning så rycks man med i stämningen och plötsligt står man där och applåderar åt det som händer planen trots att man inte riktigt är med på vad det är som händer. Flört Och det var rätt lag som vann. Åtminstone vad min familj tycker. Nu väntar jag på oktobermönstret från Galen i Garn och i sockklubben. Som p.endeltågsstickning startade jag i helgen ett par pärlmuddar. Det blir ett par Rani från Knitty  igen. Fast den här gången i min favoritfärg i höst, plommon och silverpärlor.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se