Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Pulsklubbsmönster

Av Åse - 29 september 2009 22:22

I förra veckan stickade ett par mycket snabbstickade halvvantar. Det var mönstret från Stickameras Pulsklubb. Mönstret var i april och hette Susie's Reading Mitts. Tyvärr verkar mönstret borttaget så jag kan inte länka. Dom är stickade i ett mycket mjukt och lättstickat garn. Drops Merino Extra Fine. Passar bra nu när höstkylan plötsligt kommit hit till Stockholm.

Idag kom Oktobermönstret i Sockklubben också. Men inget mönster som föll mig i smaken och det passar ganska bra då jag idag fick en beställning av sockor till en hel familj. (4 par) Det kommer blir perfekt som pendeltågsstickning ett tag framöver. Så nu behöver jag bara ta mig till garnaffären och inhandla lite garner. Dessutom har yngsta dottern beställt ett par torgvantar med nedfällbar hätta. Mönstret finns hos Järbo. Som om det inte skulle räcka så ska mamma och pappa åka till Härjedalen imorgon och passerar Kilafors, så där har jag nu beställt 2-trådigt Kilafors Ullgarn som ska bli en tröja till maken. Känns som att jag inte kommer ha sysselsättningsproblem ett tag framöver.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

30 september 2009 18:09

Vad fint med lila :) Jag stickade ett par likadana i våras i vitt eller naturvitt heter det kanske. De känns lite trista nu när jag ser dina fina.

http://garnlivet.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

30 september 2009 21:19

Tack, jag är inne i en lila period just nu.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se