Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

Trist med reklam!

Av Åse - 25 oktober 2009 15:49

Jag valde en gång i tiden Bloggagratis som bloggportal därför att man inte hade reklam. Nu har Bloggagratis blivit Bloggplatsen och nu har dom reklam i bloggarna. Om jag inte vill ha reklam i min blogg så måste jag betala för det. Inget jag  känner för. Jag har två varianter att välja på var jag vill ha reklamen. Just nu har jag valt att ha den i kanten på bloggen och inte under mina inlägg. Jag ska känna mig för lite om det är så jag vill ha det. Eller så får jag byta bloggportal om det finns någon som inte har reklam. Är inte så bevandrad i den världen men ska undersöka det.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

25 oktober 2009 18:36

Tänk du skriver precis vad jag tänkte skriva på min blogg när jag upptäckte att det var reklam på Bloggagratis...jag tycker det känns urtrist med reklamen. Jag vill ha en "ren" blogg. Jag ska kolla runt och se vad som finns för att eventuellt byta.

http://garnlivet.bloggplatsen.se

 
Zan

Zan

25 oktober 2009 19:18

SURT! Det är inte alls kul med en massa reklam... Jag kör med Blogger och där kan man själv välja om man vill ha reklam eller inte. Gillar den plattformen.

http://e-zignz.blogspot.com

 
Monica

Monica

25 oktober 2009 20:42

Jag håller med, usch för reklam! Har inte märkt något sådant på blogspot men jag är å andra sidan inte helt nöjd med möjligheterna att utforma sidan...

http://kamolini.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se