Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Två klara och ett nytt på gång

Av Åse - 28 oktober 2009 16:20

Idag fick jag ut sjal och kamera i dagsljus. Min Swallowtail är klar. Det första jag valde att göra i utmaningen Balett från So You Think You Can Knit.

  

Imorse fick jag även klart balettsockorna. Valde att bara göra spets i skaftet. Tyvärr är foten något kort, men garnet är underbart mjukt. Riktiga myssockor. Lyckades bara fota en fot. Det var svårt att få till så att man ser spetsen.

     

Så nu ska jag dansa vidare. Blev väldigt sugen på att sticka ytterligare en spetssjal, det är beroendeframkallande. Och det finns alldeles för många fina mönster för att låta bli. Får se hur många turer man kan hinna med under en balettföreställning. Jag har nämligen ett mönster till som jag skulle vilja göra som avslutning. Men nu blir det en Zetor Scarf i ett 1-trådigt ullgarn från Solkustens spinneri som jag hade hemma sen tidigare. Här har jag gjort de 16 första varven. Kä  nns som att det här är en nivå svårare än tidigare.

  

 
ANNONS
 
Monica

Monica

28 oktober 2009 20:37

Verkligen supersnygg!!!

http://kamolini.blogspot.com

 
Ingen bild

garnlivet

29 oktober 2009 08:39

Vad fin sjalen blev!! Du gör så mycket fint i lila...kanske att jag oxå ska prova att göra något i den färgen, något litet iaf. :)

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

29 oktober 2009 09:40

Tack, Lila är en favorit just nu. Så jag tycker absolut att du ska prova.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se