Direktlänk till inlägg 7 november 2009

Blockning pågår

Av Åse - 7 november 2009 21:48

Vet inte om blockning är en tur man kan dansa i balett, men nu är min senaste balettsjal där. Stickad i ett naturfärgat ullgarn som jag hade kvar från en bröllopssjal jag gjorde för ett år sedan. Mönstret är Zetor Scarf, ett roligt och snabbstickat mönster. Eller är det så att jag också nu fått snurr på mina piruetter och det går lätt att dansa även balett. Jag har valt att sticka in små guldfärgade pärlor i uddarna, svårt att se på bilden. Sen ska jag bara fästa trådarna så är jag klar. Nu har jag en idé kvar på vad jag vill sticka i min utmaning, den här gången blir det en lite annorlunda tolkning. Men jag ska faktiskt göra uppehåll med balett i några dagar. Har gett mig på muddarna med tre färger igen. Den här gången känns det bättre. Hoppas den ena blir klar nu ikväll. Skulle vilja få båda färdiga under veckan så att jag kan ge bort dom före nästa helg.

  

 
ANNONS
 
Budda

Budda

7 november 2009 22:04

Du skojar? Sååå fin.Gör du på besällning? SMå halsdukar? Sjalar? Vad duktig du är!!!

http://www.budda.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

7 november 2009 22:11

TACK för de fina kommentarerna. Är tyvärr alldeles för egoistisk för att sticka på beställning.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se